WAKKER WORDEN AAN DE VISCHMARKT, HOE MOOI IS DAT..

Ontdek ons prachtige Harderwijk vanuit het Logement op de historische Vischmarkt.

Het appartement combineert de luxe van een hotelsuite met de intimiteit en het persoonlijke karakter van een B&B en dat met een eigen opgang. Via de steeg (“de Goot”) vind je ons ruime appartement op de 1e verdieping, boven onze monumentale Culiwinkel en Wijnlokaal.

En echt alles heerlijk op loopafstand, echt midden in de stad, het water, de winkels, maar ook museum, de terrassen en de restaurants alles dichtbij! 
Voor het ontbijt vullen wij de Koelkast en dan staat het zo op tafel, zodat het op elk gewenst moment genuttigd kan worden!
s’Morgens heerlijk alle tijd, want Uitchecken kan tot 11.30 uur en zondag pas om 13.00 uur.
En bij mooi weer, neem het ontbijt lekker mee naar beneden, er staat een tafel in de ochtendzon op de Vischmarkt!
Voor een 2 of 3e nacht vullen we de Koelkast met wat extra’s!

Wij heten jullie graag welkom!!

beschikbaarheid

 

 

Heerlijk bij ons verblijven voor 1 nacht of juist voor meerdere dagen een heel eigen appartement tot je beschikking en dat midden in de stad en van alle gemakken voorzien.

Meer info

Restaurant Ratatouille, de buren van het Logement, dichterbij uit eten kan niet! Chefkok Gerwin Dooijeweerd runt dit  samen met Cindy. Alles hebben ze in huis of wel op het heerlijk ruime terras op de Vischmarkt voor een heerlijke avond uit! Tafel reserveren?

bezoek de website

Op Heerlijk Harderwijk vind je alles om onze Stad Harderwijk alvast te ontdekken en de mooiste plekjes te spotten! De Stad met zijn rijke Hanze verleden, het Water, de Veluwe, de Winkels, Marius van Dokkum, de Terrassen, de vele heerlijke Restaurants, er is zoveel!!

bezoek de website