Wat deden we en wat doen wij nog meer…

Stilzitters zijn we niet, kunnen we niet, altijd een hoofd vol gedachten en ideeën en houden van werken, en als je werk je hobby is hoef je niet veel te werken:) In de afgelopen jaren in onze zaken hebben we samen een smaak ontwikkeld die zo bij ons past en wat ook echt onze leidraad is en ook iets wat nooit stil staat, wij ontwikkelen ons telkens weer, beide op onze eigenwijze..

Wat ons drijft is de Liefde voor:
Eten & Drinken, Gastvrijheid, Verbouwen, Inrichten, Kunst, Beleving, Muziek, Spanje, Frankrijk het Mediterrane…, maar ook zeker Nederland, Dutch Cuisine, de Seizoenen, al mag van Wim de zon hier net zo veel gaan schijnen als in Spanje..  Daarom is TiNAZ ook echt Mediterrane!

Na Restaurant Olivio, het Koetshuis en Restaurant Ratatouille wilden we graag ook andere creatieve dingen doen maar zeker ook onze Culinaire Passie voor wijn, spijs en onze gasten blijven uitoefenen, zelf ruimte krijgen om Kunstig bezig te zijn ennn…  we blijven Dromen van Spanje waar de winterzon is,…  alleen daarom al heeft TiNAZ een Spaans tintje qua Interieur, Wijn & Spijs

Elke dag speuren we wel even de Spaanse Funda af voor onze eigen Casa in Spanje en wel in de Jalon Vallei, 20 minuutjes rijden vanaf de geroemde badplaatsen aan de Costa Blanca.  Xalo is ons doel, een typisch Spaans dorp met levendige markt met 2 bodega’s in het dorp en 2 net daarbuiten waar de wijn, olijf, amandel en sinaasappel gaarden het landschap bepalen en waar prachtige wandelroutes rondom liggen.  Wat zou het leuk zijn om daar mooie lunches en wijnproeverijen te verzorgen.
Niet een ik vertrek, maar wel heerlijk wat tijd doorbrengen in Spanje..