Bij ons te Gast zijn, heel graag!!

Het appartement met slaapkamer waar een fijne 2 persoons boxspring staat, badkamer met regendouche, dubbele wastafel. Het toilet mooi apart en in de ruime living een eethoek, de keuken en in de zithoek kan wanneer nodig nog een 1 persoons bed worden opgemaakt.

Voor het ontbijt vullen wij de Koelkast en dan staat het zo op tafel, zodat het op elk gewenst moment genuttigd kan worden!
Heerlijk alle tijd, want Uitchecken kan tot 11.30 uur en zondag pas om 13.00 uur, dat is echt relaxed wakker worden!
Een Nespresso machine staat klaar en Koffie en voor thee hebben wij gekozen voor Wilderland, tevens is mini bar gevuld.
En bij mooi weer kun je ook op de Vischmarkt heerlijk ontbijten in de ochtend zon, de tafel staat klaar!

Het Logement is echt gevestigd in een Rijksmonument en gezien er beneden hoge plafonds zijn is de trap wel enig zins hoog,  vinden het een fijn gevoel wanneer u goed ter been bent en voor heel jonge kinderen is het niet echt geschikt!

Parkeren in Harderwijk.. genoeg gelegenheid en zeker op loop afstand maar het blijft even wandelen naar ons gezien we echt midden in het oude Stads centrum zitten op de Vischmarkt. Maar voorrijden kan zeker op de Vischmarkt om in te checken en de bagage neer te zetten. Onze voorkeur voor parkeren is echt de Houtwalgarage, deze is mooi overdekt en er hoeft pas achteraf betaald te worden.

Inchecken kan in de Culiwinkel tussen 15.00 en 18.00 uur, komen jullie later aan dan geven we mooi de code voor het sleutelkastje.
Uitchecken in de Culiwinkel en mocht deze nog gesloten zijn dan mooi de sleutel in de brievenbus doen van de Culiwinkel.
De overnachting kan afgerekend worden in de Culiwinkel, maar treffen jullie ons niet, dan sturen wij de nota per mail.

We hebben getracht aan alles te denken zo is er zeker ook een föhn, strijkbout, zijn er genoeg handdoeken en zijn de bedden opgemaakt. Er is een TV en zeker ook Free Wfi.

Tarieven Logement voor 1 / 2 personen:
1 nacht met ontbijt op Vrijdag en Zaterdag 130,-
1 nacht met ontbijt op Di-Woe -Donderdag  vanaf 120,-
2 Nachten met aankomst op vrijdag of Zaterdag met 1 x compleet ontbijt en een heerlijk zoet Brood+Boter  voor de 2e dag 250,-
2 Nachten met aankomst op Di of Woensdag met 1 x compleet ontbijt en een heerlijk zoet Brood+Boter  voor de 2e dag 235,-
Lang Weekend 3 Nachten, 1 x Ontbijt + extra’s 370,-

Dieet wensen, Laat het horen en ook voor iets Speciaals:), voor een derde persoon rekenen wij € 70,- per nacht extra