CULIWINKEL

Onze Winkel is gevuld met met echt van alles, zolang het maar “Culinair” is, het moet echt een link hebben met onze Kunst, Passie, Eten en Drinken! 

Als we het in ons mooie Nederland kunnen vinden dan zie je dat zeker in ons assortiment met daarnaast veel uit Spanje, ons Lievelingsland, maar ook zeker Frankrijk, Italië, Griekenland en … 

Wijnen, geen mega groot assortiment, maar juist één met zoveel zorg uit gekozen, geproefd en afgestemd op het Seizoen.
Een aantal wijnen die er altijd zijn, de echte Favorieten, daarnaast juist heerlijk wisselend!

Cadeaus, echt zoveel opties en dat voor een verjaardag, je lief, jezelf, een Jublieum, Kerst, Huwelijk of..  enz. kom heerlijk kijken of laat het horen! Ik stel heel graag een passend cadeau samen, het maken en verzinnen, zo leuk om te doen!!

TiNAZ WijnTaZ, 6 wijnen om thuis heerlijk te proeven, net als de WijnClub, elke maand opnieuw gevuld, met daarbij een proeflijst en suggesties waar of wanneer te schenken of juist met vrienden of .. een complete Wijnproeverij te beleven. TiNAZ WijnTaZ 75,- gevuld met 6 flessen.

ga naar de webshop


Culiwinkel
Met van alles;  Servies, Alcoholvrije Dranken,  Delicatessen, Kookboeken, Olijfolie, Hebbedingen en dat echt in Oud & Nieuw, Curiosa, Kunst, de zoektocht naar iets nieuws, iets moois, iets unieks, iets heel lekker of te gek, dat is zo ontzettend leuk!

 


Kunst
Keramiek, Schilderijen, Kunstige Oesters, ja dit is wat we zo leuk vinden, werken met ons eigen handen, het laten ontstaan.. dat gaan we nog veel meer doen!!

 


Wijnen
Natuurlijk Wijn!! Echt Tina’s Passie!
Altijd de wijnen van Jeff Carrel in huis en zeker de Morillon Blanc Wijn in allerlei smaaktypes! Maar altijd Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Zuid Afrika en zeker ook uit Nederland