CULIWINKEL

Onze Winkel is gevuld met met echt van alles, zolang het maar “Culinair” is, het moet echt een link hebben met onze Passie; Eten en Drinken! 

Als we het in ons mooie Nederland kunnen vinden dan zie je dat zeker in ons assortiment met daarnaast veel uit Spanje, ons Lievelingsland, maar ook zeker Frankrijk, Italië, Griekenland en … een beetje van ver..

Wijnen, geen mega groot assortiment, maar juist één met zoveel zorg uit gekozen, geproefd en afgestemd op het Seizoen.
Een aantal wijnen die er altijd zijn, de echte Favorieten, daarnaast juist heerlijk wisselend en in de Kelder vind je onze Schatten!

Cadeaus, echt zoveel opties en dat voor een verjaardag, je lief, jezelf, een Jublieum, Kerst, Huwelijk of..  enz. kom heerlijk kijken of laat het horen! Ik stel heel graag een passend cadeau samen, het maken en verzinnen, zo leuk om te doen!!

Traiteur,  Bestel via de Web-Shop om thuis, op de boot of … te genieten van onze smaak. Wij zorgen dat het dan mooi klaar staat! 

TiNAZ WijnTaZ, 6 wijnen om thuis heerlijk te proeven, net als de WijnClub, elke maand opnieuw gevuld, met daarbij een proeflijst en suggesties waar of wanneer te schenken of juist met vrienden of .. een complete Wijnproeverij te beleven. TiNAZ WijnTaZ 75,- gevuld met 6 flessen.

ga naar de webshop


Culiwinkel
Echt van alles;  Servies, Alcoholvrije Dranken,  Delicatessen, Kookboeken, Olijfolie, Hebbedingen en dat echt in Oud & Nieuw, Curiosa, Kunst van Liz, maar ook wat van onszelf! De zoektocht naar iets nieuws, iets moois, iets unieks, iets heel lekker of te gek, dat is zo ontzettend leuk en het dan ook nog eens mooi inpakken!

      Ja, dat is waarom waarom wij deze Culiwinkel hebben!

 


Traiteur
Het Seizoen, het Moment en de Versheid is onze leidraad. Deels natuurlijk gemaakt door Meesterkok Wim Zwaart en Tina ( die thuis kookt) en anders geheel in onze smaak ingekocht! Kaas met membrillo (Kweepeer) en toast, Olijven mix, Paté, Soep, Desem Brood en Aioli, een compleet SmakenPakket voor de Borrel of de Lunch/Brunch. Bestel op donderdag en wij zetten het graag klaar voor de vrijdag ofwel zaterdag.

 


Wijnen
Natuurlijk Wijn!! Echt Tina’s Passie!
Altijd de wijnen van Jeff Carrel in huis en zeker de Morillon Blanc, maar daarnaast ook een selectie zorgvuldig voorgeproefde SeizoensWijnen en de Kelderschatten waarvoor je ook echt de kelder in mag!!  Wijn in allerlei smaaktypes! Maar altijd Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Zuid Afrika en zeker ook uit Nederland