Sfeer maken, Eten, Drinken, Inrichten, Koken, Gezelligheid, Kunstig Creatief bezig zijn, Alles Mooi & Netjes, Gastvrouw …
Ik kan de volgorde nooit kiezen.. en zo Fijn, dat hoeft ook niet!

In TiNAZ kan ik heel veel van mijzelf kwijt maar heel graag help ik ook een ander! Ik bied dan ook graag mijn diensten aan voor advies en dat voor Thuis of juist voor je Zaak.

Wijnen zijn echt mijn Passie en ik weet zeker dat ik voor elk menu of kelder wel iets verrassends kan bedenken!
En qua Eten, ik word er echt wakker voor en mee!! 

Particulier:
Vul natuurlijk heel graag de Wijnkelder aan en ontdek dan ook heel graag je smaak in wijn!
Maar ook om je wijnkast/kelder weer up-to date te maken in wanneer welke opmaken, welke wijnen bewaren en waar ze bij te schenken!! 

Heerlijk eens komen opruimen, het één uit het zicht en het ander juist in het zicht plaatsen, niets mooier om ruimtes te laten shinen!!
Of alles aan kant maken om dat je huis in de verkoop gaat..

Zakelijk:
Een wijnkaart vernieuwen, maar sta er ook zeker open voor om eens te sparren, met mij als zeer ervaren dame op gebied van Wijn & Spijs, Gastvrijheid, Personeel, Logica, Verbouwing Restaurant. Waar je ook maar tegen aan loopt op Horeca gebied. Echt wat er maar is, ik denk heel graag mee en maak graag een afspraak en zal hierin zeker discreet zijn!

Jouw Zaak tijdelijk overnemen??
Er doet zich wat voor privé, gezondheid of wat dan ook, waardoor je niet de werkvloer op kan zoals je zou willen… heel graag neem ik voor jou waar, in jouw winkel, horeca zaak of…  mijn kennis is breed, gastvrouw, leiderschap, netheid/perfectionistisch en zeker te vertrouwen! 

Opruimen:
Eens heerlijk eens komen opruimen, het één uit het zicht en het ander juist in het zicht plaatsen, niets mooier om ruimtes te laten shinen!! Bedrijfsblindheid.. het maar laten zoals het is.. soms kan het met net die paar aanpassingen zo anders zijn..  het seizoen mee laten doen, ik vind dat heerlijk om te doen!! Maar ook bij u thuis, kom maar op!

En .. het blijft super om mijn Gastvrouwschap in te mogen zetten, vraag me gerust, als ik kan, dan kom ik heel graag versterking bieden om eens mee te lopen en alle kleine puntjes te benoemen en daardoor de gastvrijheid en wie weet de logistiek de aandacht te geven om jou zaak en mensen te laten shinen!

Interesse of vragen? stuur gerust een mail naar welkom@tinaz.nl of app naar 06 83574399