TAPAZ

TAPAZ

Tapaz gerechtjes,  zoals wij ze zelf graag eten. Voor jezelf maar vooral om te delen.
We maken ze ter plekke voor je en serveren wat klaar is, doorlopend genieten!

Gemarineerde olijven, mix                                                                                       4,5
Pan con Tomate, geroosterde toast met tomaat en olijfolie                                6
Desembrood met tomaat, aioli & olijfolie                                                              8
Geroosterde Pimientos de Padrón met zeezout                                                    8

Oesters ‘Fine Claire’, uit de Franse Atlantische kust, afgewerkt in kleivijvers (claires).
Naturel met peper en citroen en met Tomasu Sweet&Spicy Soy Sauce    p. st   3,5

Ensalada Russa, aardappelsalade met tonijn & toast                                        17,5
Sashimi van tonijn met Tomasu Sweet&Spicy Soy Sauce                                 15
Pepus, Sardines met aioli en toost                                                                          10
Bisque van kreeft met rouille en crouton              espresso                                  3,5
lungo                                        6

Pata Negra Bellotta 80 gram                                                                                  20
Rillette van eend met ingemaakte ui met lavendel en brioche                        12,5

KAAS
Manchego 6 en 12 maanden gerijpte kaas met Membrillo                                12
harde kaas van het Manchega schapenras uit La Mancha, Spanje
Cremosito del Zujar, zachte licht pittige kaas van het schapenras                     12
Merino uit Extremadura, Spanje met stremsel van distelbloem
met Membrillo en toost van zoet brood
Cora Blu Mirtillo, Blauwe Koemelk kaas belegd met bessen                               14
afkomstig uit Piëmonte, Italië met toost

ZOET
Nougat Glacé met frambozen                                                                                10

*Allergenen, onze toost/brood bevat gluten, de Paté en de toast van zoetbrood en de Nougat Glace bevatten noten maar verder gebruiken we deze nergens in. Lactose bevind zich in de kazen en de Bisque, Paté. Ei gebruiken we voor het maken van onze Mayonaises/Rouille en Aioli. Schaaldieren-Weekdieren-Vis-Sesam-Selderij-Soja-Mosterd-Pinda-Sulfiet-Lupine worden alleen gebruikt als het ook in het gerecht beschreven staat.