TAPAZ

TiNAZ TAPAZ

“Heerlijk Planken” 
Een Borrelplank met Tapaz/Hartige Gerechtjes, laat het aan ons over om te
genieten van onze smaak dit seizoen!  27,50 voor 2

TAPAZ

Olijven Gemarineerde mix                                                                                      4,5
Amandelen, Gezouten uit Valencia                                                                        4
Desembrood
met Aioli & Zwarte Olijvenboter                                                      8

Oesters
, Fine Claire per stuk                                                                                 3,5
met Citroen, Zwarte peper, Tomasu Sweet & Spicy Soy

Sashimi van Tonijn
met Tomasu Sweet & Spicy                                                15
Sardines
van Pepus met citroenmayonaise en toost                                         10
Tartaar van Tonijn met citroen, paprika en olijven                                   17,5
Croquetas Bacalhau
, ( Kabeljauw)  met citroen mayonaise, 6 stuks                10

Croquetas Boletas ( Paddenstoelen ) met kruidnagelmayonaise,  6 stuks     10
Soep/Crème van Venkel met dragon, per kop                                                     5

Flämmkuchen
met artisjok, spek, ui en truffelcrème                                        15
Pata Negra Bellotta 80 gram                                                                                20

Kaasplank voor twee
met 5 kazen en garnituur                                                22
Manchego 12 maanden gerijpte kaas met Membrillo                                        12
harde kaas van het Manchega schapenras uit La Mancha, Spanje

“Feestelijk Planken” 
Een Borrelplank met Tapaz/Hartige Gerechtjes, laat het aan ons over om te
genieten van onze smaak!  27,50 voor 2 personen

*Allergenen, onze toost/brioche/flämmkuchen/brood bevat gluten, de Paté en kaasbrood bevat noten, maar verder gebruiken we deze nergens in. Lactose bevind zich in de kroketjes, kazen en de soep, boter, paté, ensalada en de crème’s. Ei gebruiken we voor het maken van onze Mayonaises/Rouille en Aioli.  Schaaldieren-Weekdieren-Vis-Sesam-Selderij-Soja-Mosterd-Pinda-Sulfiet-Lupine worden alleen gebruikt als het ook in het gerecht beschreven staat.