TAPAZ

TiNAZ TAPAZ

Olijven Gemarineerde mix                                                                                    4,5
Amandelen, Gezouten uit Valencia                                                                   4
Desembrood
met Aioli & Tomaat                                                                      8

Oesters, Fine Claire met Citroen, Zwarte peper                           per stuk    3,5
Sardines van Pepus met citroenmayonaise en toost                                   10
Croquetas Bacalhau, ( Kabeljauw)  met citroen mayonaise, 6 stuks    10
Ensalade Russa met tonijn & toast                                                               14

Patatas Brava, Chorizo, gerookte paprika poeder en Aioli                   16
Pata Negra Bellotta 80 gram                                                                           20

KAAS
Manchego
12 maanden gerijpte kaas met Membrillo ( Kweepeer)       12
Harde kaas van het Manchega schapenras uit La Mancha, Spanje
Grabrales Picos, een pittige blauwschimmel  met                                  15
chutney van dadel en sinaasappel, toost
Dos Queso, 2 Spaanse kazen met garnituur                                              16

ZOET
Nougat Glacé ijstaartje met chutney                                                              9,5

*Allergenen, onze toost/brioche//desembrood bevatten gluten, het kaasbrood bevat daarbij ook noten, maar verder gebruiken we deze nergens in. Lactose bevind zich in de kroketjes, kazen en de soep, boter en de crème’s. Ei gebruiken we voor het maken van onze Mayonaises/Rouille en Aioli.  Schaaldieren-Weekdieren-Vis-Sesam-Selderij-Soja-Mosterd-Pinda-Sulfiet-Lupine worden alleen gebruikt als het ook in het gerecht beschreven staat.