Ons Wijnlokaal, zo’n mooie ruimte, met licht, tafels, stoelen, een bar, keuken een eigen terras, het is echt een Private en Hidden Spot en dat midden in Harderwijk aan de Vischmarkt op nummer 4.

Er kan zo veel, wij zijn super veelzijdig! Dus, iets bijzonders in gedachten?? Laat het gerust horen!

We hebben 20/22 zitplaatsen aan losse tafels, we kunnen 1 pracht diner/lunch  tafel maken tot 12/14 personen.
En voor een ontvangst ofwel Borrel is ca. 25 personen wat wij aankunnen met zijn twee.
De toiletten zijn beneden, houd daar echt rekening mee, een ieder moet wel goed ter been zijn!

Hieronder een tipje van de Mogelijkheden..

Geniet met Vrienden, Familie, of met je Team …

Een middag of een avond heerlijk in ons Wijnlokaal, Op afspraak is ons Wijnlokaal zeker te boeken en heb je ons en de locatie geheel privé!

Tina neemt je graag mee in de wereld van wijn op een heerlijke informele manier gezellig en interactief bezig te zijn, want wijn is zo… Boeiend!!  Maar een thema proeverij of juist 1 wijnhuis uit kiezen en de diepte ingaan..  of een druif zoals alleen al de Chardonnay, daar kan al een Proeverij mee gevuld worden en dat van eenvoud tot ware luxe!

Wensen, maak ze bij reservering kenbaar en de onderstaande prijzen en arrangementen zijn op basis van 8 tot 25 personen.
Met Dieet wensen houden wij graag rekening en het Wijnlokaal is tot ca. 23.30 uur geopend, ivm. gasten in het StadsLogement.
Vragen?? Wij denken graag mee !!  Voor Proeverijen geen toelatingseisen (m.u.v. minimale leeftijd 18+)

Lunch of Diner, onze Chefs TableZ,  aan 1 tafel genieten, van aperitief met Amuse, Sharing Dinner, het een mooi voorgezet, het ander uitgeserveerd en dat met passende wijn, water en koffie/thee na. Het verschil in prijs zit geheel in de inkoop van ingrediënten, aantal gangen en wijnen.   Chefs TableZ van 65,- tot 175,- p.p. mogelijk voor Lunch tot Diner..

Lekker Los in TiNAZ; aan losse tafels tot 25 personen, Zittend/Staand.
Een receptie, einde of nieuw jaars feest of als ontvangst, een leuke en heerlijke borrel met Tapaz, afhankelijk van tijdsduur en wensen.  1 uur € 25,-    2 uur € 39,-    3 uur  € 49,-

WIJNPROEVERIJEN, Ontvangst met een glas mousserende wijn. Aanvang wijnproeverij. Het serveren van 4 of 8 verschillende wijnen met toelichting. Tijdens de proeverij staat er  water op tafel en zijn er formulieren voor proefnotities. En de geproefde wijnen zijn uiteraard te bestellen of wel zijn gelijk mee te nemen uit de Culiwinkel maar is zeker geen must!

WIJNEN € 39,00 p.p. met water, hapje & brood & dips, ca. 2 uur
Een bruisende start en 4 Wijnen

Feestelijk WIJNEN € 50,- p.p. met water, brood & dips, Tapaz, ca. 3 uur
Een bruisende start, 3 soorten wit, 3 soorten rood, 1 een kaas/dessertwijn

Extra Opties
Kaas Plank 10,- p.p.
Hoofdgerecht en klein zoet dessert  € 35,- incl. Wijn & Water
Exclusievere wijnen schenken, dat kan zeker!

TiNAZ HigH Wine

Ja, geen High Tea maar een High Wine, start met Bubbels&Amuse en geniet van wijn en kleine gerechtjes geheel in smaak opbouw van de wijn.  en…  weet daarna nog koffie/thee met digistief.
We Starten Bruizend met een 1e Hapje/amuse en daarna serveren we 3 Wijnen met passende Tapaz/Gerechtjes.
Het gekozen aantal aantal gerechtjes, we serveren het in verschillende gangen en daar hoort zeker ook water en brood bij.
Wijn & 3  Tapaz € 40,-      Wijn & 4  Tapaz € 52,-     Wijn & 5  Tapaz € 64,-    Wijn & 6  Tapaz € 79,-

Kaas&Wijn Proeverij, Zeker niet alleen Port, juist Kaas combineer je ook met droge witte wijnen, er past zoveel meer bij Kaas, Kaas heeft net als wijn zoveel karakter! !! Geniet van een heerlijke masterclass met onze kaas en wijnproeverij! Ontdek de perfecte combinaties van verschillende soorten kazen en wijnen!       Ca. 3 uur € 65,00 p.p.