Geniet met Vrienden, Familie, of met je Team …

Een middag of een avond heerlijk in ons Wijnlokaal, Op afspraak is ons Wijnlokaal zeker te boeken en heb je ons en de locatie geheel privé! Horen heel graag je/jullie wensen, maak ze kenbaar en de onderstaande prijzen en arrangementen zijn op basis van 8 tot 22 personen.  Met Dieet wensen houden wij rekening en het Wijnlokaal is tot ca. 23.30 uur geopend, ivm. gasten in het StadsLogement.  Voor Proeverijen geen toelatingseisen (m.u.v. minimale leeftijd 18+)

Lunch of Diner, onze Chefs TableZ,  aan 1 tafel genieten tot 12 personen, van aperitief met Amuse, Sharing Dinner, het een mooi voorgezet, het ander uitgeserveerd en dat met passende wijn, water en koffie/thee na. Het verschil in prijs zit geheel in de inkoop van ingrediënten, aantal gangen en wijnen.   Chefs TableZ vanaf 65,- tot 175,- p.p. mogelijk voor Lunch tot Diner..

Lekker Los in TiNAZ; aan losse tafels tot 22 personen, Zittend/Staand.
Voor een Jublieum, Receptie, Babyshower, Verjaardag of mooi als Ontvangst, een leuke en heerlijke borrel met goede wijn en fijne Tapaz, afhankelijk van tijdsduur en wensen.  1 uur € 25,-    2 uur € 39,-    3 uur  € 49,-

WIJNPROEVERIJEN, Ontvangst met een glas mousserende wijn. Aanvang wijnproeverij. Het serveren van 8 verschillende wijnen met toelichting. Tijdens de proeverij staat er  water op tafel en zijn er formulieren voor proefnotities. En de geproefde wijnen zijn uiteraard te bestellen of wel zijn gelijk mee te nemen uit de Culiwinkel maar is zeker geen must!
Vanaf €45,- p.p.   Wijnproeverij Maaltijdvullend Vanaf € 85,-    van 10 tot 22 personen.

Extra Opties;
Kaas Plank met garnituur 10,- p.p.
Hoofdgerecht en klein zoet dessert  € 35,- incl. Wijn & Water
Exclusievere wijnen schenken, dat kan zeker!

TiNAZ HigH Wine

Ja, geen High Tea maar een High Wine, start met Bubbels&Amuse en geniet van wijn en kleine gerechtjes geheel in smaak opbouw van de wijn.  en…  weet daarna nog koffie/thee met digistief. We serveren het in verschillende gangen en daar hoort zeker ook water en brood bij.  4 Wijnen  &  Tapaz  € 50,- p.p.  ca. 2 uur