Ons Wijnlokaal, zo’n mooie ruimte, met licht, tafels, stoelen, een bar, keuken een eigen terras, het is echt een Private en Hidden Spot en dat midden in Harderwijk aan de Vischmarkt op nummer 4.

Er kan zo veel en wij doen eigenlijk zo weinig..  maar dat was ook echt onze keuze na Ratatouille! Heerlijk bezig zijn met onze Passie maar wel meer vrijheid, meer op onze momenten, tijd hebben voor Kunstzinnig Creativiteit en ons eigen Social Life en ..  Wim houdt er nog tal van bezigheden op na.. Maar er kan zeker  iets plaats vinden in het Wijnlokaal, wij zijn super veelzijdig en we zeggen ook zeker niet gelijk Nee, maar het moet wel passend zijn en we moeten kunnen!

We hebben 20/22 zitplaatsen aan losse tafels, we kunnen 1 pracht diner/lunch  tafel maken tot 12 personen en daarnaast dan nog die heerlijk patio! De toiletten zijn beneden, houd daar echt rekening mee, een ieder moet wel goed ter been zijn!

Dus, iets bijzonders in gedachten?? laat het gerust horen, wie weet past het ons:)
Hieronder een tipje van de Mogelijkheden..

WijnProeverij of …   bij TiNAZ
Geniet met Vrienden, Familie, of met je Team …

Een middag of een avond heerlijk in ons Wijnlokaal, Op afspraak is ons Wijnlokaal zeker te boeken en heb je ons en de locatie geheel privé!
Het wijnlokaal met losse tafels tot 20 personen, 1 tafel tot 12 personen, en bij mooi weer is de Patio, onze WijnTuin een heerlijke plek om te genieten. Het seizoen is altijd onze leidraad in alles wat wij schenken en serveren met een proeverij of…

Tina neemt je graag mee in de wereld van wijn op een heerlijke informele manier gezellig en interactief bezig te zijn, want wijn is zo… Boeiend!!  Maar een thema proeverij of juist 1 wijnhuis uit kiezen en de diepte ingaan..  of een druif zoals alleen al de Chardonnay, daar kan al een Proeverij mee gevuld worden en dat van eenvoud tot ware luxe!

Wensen, maak ze bij reservering kenbaar en de onderstaande prijzen en arrangementen zijn op basis van 8 tot 20 personen, minimale besteding in het Wijnlokaal is 400,- buiten onze openingstijden, ongeacht aantal. Met Dieet wensen houden wij graag rekening en het Wijnlokaal is tot ca. 23.30 uur geopend, ivm. gasten in het StadsLogement.
Vragen?? Wij denken graag mee !!  Voor Proeverijen geen toelatingseisen (m.u.v. minimale leeftijd 18+)

WIJNPROEVERIJEN, Ontvangst met een glas mousserende wijn. Aanvang wijnproeverij. Het serveren van 4 of 6 verschillende wijnen met toelichting. (half glas per persoon per wijn)
Tijdens de proeverij staat er brood en water op tafel en zijn er formulieren voor proefnotities. En de geproefde wijnen zijn uiteraard te bestellen of wel zijn gelijk mee te nemen uit de Culiwinkel maar is zeker geen must!

PUUR WIJNEN € 20,00 p.p. met water & brood, ca. 1,5 uur
Een bruisende start en 4 Wijnen ( Vol Glas, € 34,50 per persoon

PUUR WIJNEN € 40,00 p.p. met water, brood & dips, ca. 2,5 uur
Een bruisende start, 3 twee soorten wit, 2 twee soorten rood, 1 een kaas/dessertwijn

TiNAZ HigH Wine

Ja, geen High Tea maar een High Wine, start met Bubbels&Amuse en geniet van wijn en kleine hartige gerechtjes geheel in smaak opbouw van de wijn, en…  weet daarna nog lekker kaas, zoet dessert of koffie na bestellen.  Geniet van 3, 4, 5 of zelfs 6 ½ glazen met  bijpassende Tapaz/Gerechtjes. We Starten Bruizend met een 1e Hapje/amuse en daarna het gekozen aantal ½ glazen met zelfde aantal gerechtjes, we serveren het in verschillende gangen en daar hoort zeker ook water en brood bij.
3 wijnen: € 35            4 wijnen: € 48            5 wijnen: € 65            6 wijnen:  79

Kaas&Wijn Proeverij, Zeker niet alleen Port, juist Kaas combineer je ook met droge witte wijnen, er past zoveel meer bij Kaas, Kaas heeft net als wijn zoveel karakter! !! Geniet van een heerlijke masterclass met onze kaas en wijnproeverij! Ontdek de perfecte combinaties van verschillende soorten kazen en wijnen!       Ca. 3 uur € 65,00 p.p.

Extra Opties
TapaZ Plank 10,- p.p.
Kaas Plank 10,- p.p.
Soepje en een Hoofdgerecht om daarna heerlijk te wijnen! € 35,- incl. Wijn & Water
Exclusievere wijnen schenken, dat kan zeker!

Chefs TableZ,  aan 1 tafel genieten van een Lunch of diner, dat kan ook in ons wijnlokaal of op de Patio/Wijntuin.  Wij koken voor een gezelschap van maximaal 12 personen.  Van aperitief met Amuse, Sharing Dinner, het een mooi voorgezet, het ander uitgeserveerd en dat met passende wijn, water en koffie/thee na. Het verschil in prijs zit geheel in de inkoop van ingrediënten, aantal gangen en wijnen.   Chefs TableZ van 75,- tot 175,- p.p. van Lunch tot Diner..

Lekker Los in TiNAZ
; aan losse tafels tot 24 personen, Zittend/Staand binnen of op de Patio.
Echt bedoeld voor een receptie, de “Vrimibo”, gaan geen complete feesten verzorgen, maar een leuke borrel om de zomer te vieren, een nieuw of oudejaars borrel, ontvangst voor een Stadswandeling of huwelijk, daarin denk ik graag mee, laat je wens maar horen!