Nog Wel Even Bezig…

Ja.. .. Het gaat niet zo hard.. maar zeker wel gestaag.. Het is ook wel even anders dan al onze voorgaande verbouwingen.. die waren al geheel voorbereidt en als het zover was stond ons team, wij en daarbij nog een aantal vakmensen er helemaal klaar voor.

Deze keer doen we echt bijna alles zelf, met zijn twee en hebben we het pas in januari de tijd gekregen om alles te kunnen bedenken, we hadden het druk tot de laatste dag in Ratatouille en daarna helpen met de overdracht. En met TiNAZ beginnen ook echt weer een geheel nieuwe zaak, van web-site, tot glazenspoelmachine, nieuwe keuken, kassa, naam op de gevel enz… eigenlijk echt alles en ja dat kost net wat meer tijd dan we dachten, de stoelen helaas ook wat later, het een zit mee, het ander tegen..  maar de afmaak fase, de leukste fase gaat bijna van start.  en gelukkig want ik Tina, kan zo slecht tegen rotzooi en al dat stof.. maar.. zonder bende te maken kan Wim niet bouwen, moet daar toch echt even doorheen..

Deze week de Stukadoor nog een keer, de aanrechtbladen komen binnen, we maken de trap wat veiliger  en gezien ik nog niet echt kan gaan verven in het wijnlokaal doen ik mooi het StadsLogement een kleine make-over geven, even alles weer voorjaar fris!

Want hoe fijn is het vooruitzicht, de Lente!! Wij kunnen niet wachten, hadden ook de start van de Lente in gedachten om te openen met TiNAZ, maar denken dat we toch nog wat langer nodig hebben, we schuiven het in ieder geval door naar April, maar wie weet pas 1/2 mei ( Er zit stiekem nog een vakantie in van ons en de blofte te helpen bij de verhuizing van Tina’s ouders )
Maar missen de gezelligheid van onze gasten zeker, maar ook de voldoening, dat is nog steeds wennen.. het is allemaal zo anders nu, kunnen dan ook niet wachten tot het zover is, TiNAZ open, want dan kunnen we mooi die mix gaan maken die we zo mooi voor ogen hebben zakelijk en privé.

We houden jullie op de hoogte en vullen de Agenda wanneer kan.., voor nu gaan wij lekker verder met het maken van de invulling van TiNAZ! Heb nog zeker wel wat wijnen in huis, laat gerust horen als we wat kunnen klaar zetten!!
De Morillon Blanc, maar ook nog volop wit en rood ik zet heel graag een lekkere doos klaar in je smaak! Liever fris voorjaar, of juist mooi gerijpt of een mooie mix!

Met Grote Groet, Tina & Wim Zwaart